Известие

Collapse
No announcement yet.

С какви масла да си караме Туинс Парковете

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
    И каква ми е файдата да те лъжа?Да ти продавам някакво масло ли?Почети малко за масла,че ако почнем да спорим на тази тема ще те нокаутирам като Кличко Пулев.(образно казано)Само ще ти дам жокер че когато едно масло си изгуби смазочните свойства то вече няма смазване между компонентите на двигатела и започва да бие желязо в желязо.При такаво положение има и голям шанс да блокира двигатела,пак ти искаш да върви със 200км/ч.
    Чакам фактологията (нокаута?!) за 110те км/ч. Не съм на такова техническо ниво та с жокер да ми се изясни.

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
    Тук си прав, специАлното е само че имат по две свещи на цилиндър. А някъде бях чел, че Туин Скрап-а имал и бутала, но не съм много сигурен. За клапаните също....
    Като лично се срещнеш изпълнителния директор на Алфа за Швейцария на опашката в Макдоналдс, не пропускай да питаш, че ме заинтригува!!!

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
      Те и газките имат бутала и клапани,но май-за тебе няма разлика между туинс парк и газка
      На село в ТКЗС-то модифицираха една ГАЗ-ка, като и добавиха още по една свещ на цилиндър, малко и пипнаха делкото, закачиха някоя и друга жица и познай какво стана? Добивът от декар скочи двойно!!!

Веско, баце, горещо ти препоръчвам един сайт:
      http://excellence.bg/bg/courses/bulgarian[/QUOTE]

Mи що не караш газка,ми се набутваш за италянски тоалетни

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:25 ----------

[QUOTE=acho_;1390500]Чакам фактологията (нокаута?!) за 110те км/ч. Не съм на такова техническо ниво та с жокер да ми се изясни.

При следващата смяна на масло,си купи 5 литра олио от магазина и го налей,излез на тракия настъпия и ще ти си изясни.
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Подобни тъпи теми се пускат по 3 на ден, ползвайте малко търсачката попрочетете и сипвайте каквото душа ви желае
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
        X